All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  Manufacturer: SpaCare

  SpaCare Startpaket Klor - allt du behöver vid uppstart av utespabad

  999 kr
  SpaCare Startpaket är essentiellt för ditt spabad, innehållande allt för optimal vattenkvalitet. Paketet inkluderar SunWac 12, Alka Up/Down, pH Up/Down, Bright & Clear, No Scale, samt testare för pH/klor och alkalinitet.
  Manufacturer part number: 720
  GTIN: 5709730157200
  Availability: In stock

  SpaCare StartPaket

  SpaCare Startpaket erbjuder en komplett lösning för att bibehålla och förbättra vattenkvaliteten i ditt spabad. Detta omfattande paket innehåller SpaCare SunWac 12 för desinfektion, SpaCare Alka Up och SpaCare Alka Down för att justera alkaliniteten, SpaCare pH Up och SpaCare pH Down för att balansera pH-värdet, samt SpaCare Bright & Clear och SpaCare No Scale för att hålla vattnet klart och fritt från kalk. Dessutom ingår tablettester för enkel mätning av pH- och klorvärden samt stickor för att mäta alkaliniteten, vilket gör det enkelt att underhålla ett hälsosamt och behagligt spabad​​.

  För bruksanvisningar hänvisas till den enskilda produkten.
  Produkterna levereras i en stor och kraftig plastlåda - perfekt till förvaring.

  Product tags
  Customers who bought this item also bought

  SpaCare Biofilm Cleaner - effektivaste produkten för rörsystemet

  371 kr 385 kr
  SpaCare Biofilm Cleaner används för att rengöra spabadets rörsystem. Det finns över 100 meter slangar och rör i ett modernt spabad för utomhusbruk. Hålls inte dessa slangar rena från biofilmer och bakterier är det inte möjligt att upprätthålla en tillfredsställande vattenkvalitet i spabadet. SpaCare Biofilm Cleaner är en flytande skurborste, som effektivt tar bort bakteriehaltiga biofilmer från spabadets rörledningar.

  SpaCare Filter Cleaner - effektiv rengöring av filtret

  125 kr 134 kr
  Filtret i ditt spabad samlar upp många typer av smuts när spabadet används. Smutsen lägger sig som en beläggning på filtret som till sist inte längre kan rengöra vattnet. SpaCare Filter Cleaner rengör filterpatronerna i spabad utomhus.

  SpaCare Wellness Fragrance Eucalyptus (doft för spabadet)

  191 kr 193 kr
  Upplevelsen i ett spabad blir ännu bättre när du använder alla dina sinnen. Genom att tillsätta SpaCare Wellness Fragrance Eucalyptus får du en uppfriskande doft av eukalyptus.

  SpaCare Sunwac 12 - effektiva klortabletter till större spabad

  319 kr 309 kr
  SunWac 12-tabletterna är Skandinaviens mest sålda spabadsprodukt, och är storebror till SunWac 9. Med SunWac 12 får du rent och välluktande vatten i ditt spabad. Produkten har ett tillsatt organiskt egyptiskt mintextrakt, som ger vattnet en härlig, avslappnande doft, samtidigt som klorinnehållet i tabletten säkerställer att du badar i rent vatten.

  Articles, reviews, news, promotions, tips

  Handledning 1 - Uppstart av nytt spabad eller byte av vatten – hur gör jag?

  Denna artikel är för dig, som gärna vill göra rätt, men som inte riktigt vet hur du ska börja. next...