All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  Manufacturer: SpaCare

  SpaCare Startpaket Klor - allt du behöver vid uppstart av utespabad

  999 kr
  SpaCare Startpaket är essentiellt för ditt spabad, innehållande allt för optimal vattenkvalitet. Paketet inkluderar SunWac 12, Alka Up/Down, pH Up/Down, Bright & Clear, No Scale, samt testare för pH/klor och alkalinitet.
  Manufacturer part number: 720
  GTIN: 5709730157200
  Availability: In stock

  SpaCare StartPaket

  SpaCare Startpaket erbjuder en komplett lösning för att bibehålla och förbättra vattenkvaliteten i ditt spabad. Detta omfattande paket innehåller SpaCare SunWac 12 för desinfektion, SpaCare Alka Up och SpaCare Alka Down för att justera alkaliniteten, SpaCare pH Up och SpaCare pH Down för att balansera pH-värdet, samt SpaCare Bright & Clear och SpaCare No Scale för att hålla vattnet klart och fritt från kalk. Dessutom ingår tablettester för enkel mätning av pH- och klorvärden samt stickor för att mäta alkaliniteten, vilket gör det enkelt att underhålla ett hälsosamt och behagligt spabad​​.

  För bruksanvisningar hänvisas till den enskilda produkten.
  Produkterna levereras i en stor och kraftig plastlåda - perfekt till förvaring.

  Product tags
  Customers who bought this item also bought

  SpaCare Underhållspaket - kvalitetsprodukter för underhåll av spabad

  939 kr
  Paketet innehåller de produkter som du behöver använda vid löpande underhåll av spabadet: SpaCare Filter Cleaner, SpaCare Biofilm Cleaner, SpaCare Foam Down, SpaCare SpaClean Spray och SpaCare Cover Care Box.

  SpaCare Biofilm Cleaner - effektivaste produkten för rörsystemet

  375 kr
  SpaCare Biofilm Cleaner används för att rengöra spabadets rörsystem. Det finns över 100 meter slangar och rör i ett modernt spabad för utomhusbruk. Hålls inte dessa slangar rena från biofilmer och bakterier är det inte möjligt att upprätthålla en tillfredsställande vattenkvalitet i spabadet. SpaCare Biofilm Cleaner är en flytande skurborste, som effektivt tar bort bakteriehaltiga biofilmer från spabadets rörledningar.

  SpaCare Wellness Fragrance Eucalyptus (doft för spabadet)

  155 kr
  Upplevelsen i ett spabad blir ännu bättre när du använder alla dina sinnen. Genom att tillsätta SpaCare Wellness Fragrance Eucalyptus får du en uppfriskande doft av eukalyptus.

  SpaCare Filter Cleaner - effektiv rengöring av filtret

  125 kr
  Filtret i ditt spabad samlar upp många typer av smuts när spabadet används. Smutsen lägger sig som en beläggning på filtret som till sist inte längre kan rengöra vattnet. SpaCare Filter Cleaner rengör filterpatronerna i spabad utomhus.

  SpaCare Sunwac 12 - effektiva klortabletter till större spabad

  295 kr
  SunWac 12-tabletterna är Skandinaviens mest sålda spabadsprodukt, och är storebror till SunWac 9. Med SunWac 12 får du rent och välluktande vatten i ditt spabad. Produkten har ett tillsatt organiskt egyptiskt mintextrakt, som ger vattnet en härlig, avslappnande doft, samtidigt som klorinnehållet i tabletten säkerställer att du badar i rent vatten.