All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  Manufacturer: SpaCare

  SpaCare Beauty Polish - polermedel, återskapar ytornas glans

  142 kr
  149 kr
  SpaCare Beauty Polish gör det enkelt att återskapa glansen på ditt spabad. Spabadskarets ytor fräschas upp, och ytorna förseglas och blir mer smutsavvisande.
  Manufacturer part number: 701
  GTIN: 5709730157019
  Availability: In stock

  SpaCare Beauty Polish

  SpaCare Beauty Polish gör det enkelt att återskapa glansen på ditt spabad. Spabadskarets ytor fräschas upp, och ytorna förseglas och blir mer smutsavvisande.

  Kan med fördel användas tillsammans med SpaCare Cleansing Cream eller SpaCare SpaClean Spray. Rengör karet och påför sedan ett jämnt lager Beauty Polish med en torr trasa. Polera som avslutning.


   

  Customers who bought this item also bought

  SpaCare Cleansing Cream - effektivt för rengöring av spabadets ytor

  135 kr 149 kr
  SpaCare Cleansing Cream används för att rengöra ytan på ditt spabad. Produkten har en mild skureffekt och tar bort fastsittande smuts i spabad inom- och utomhus.

  SpaCare Bright & Clear - flytande flockningsmedel för klart vatten

  124 kr 129 kr
  SpaCare Bright & Clear är ett flytande flockningsmedel som får små partiklar i vattnet att samlas, så att det blir lättare för filtret att ta bort dem.

  SpaCare Pipe Cleaner New Formula 500ml

  325 kr 329 kr
  SpaCare Pipe Cleaner används för rengöring av de dolda rörledningarna i mindre spabad med ett vatteninnehåll på mindre än 500 liter – alltså för spabad inomhus.

  SpaCare Filter Cleaner - effektiv rengöring av filtret

  125 kr 134 kr
  Filtret i ditt spabad samlar upp många typer av smuts när spabadet används. Smutsen lägger sig som en beläggning på filtret som till sist inte längre kan rengöra vattnet. SpaCare Filter Cleaner rengör filterpatronerna i spabad utomhus.