All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  Manufacturer: Qubetech

  Skräddarsydd Poolskydd Rib - Offert Efter Dina Mått

  Håll din pool ren och säker med Poolskydd Rib. Enkel hantering med draglina och spännband, komplett med kraftiga aluminiumrör för extra stabilitet. Poolskyddet inkluderar alla nödvändiga infästningsdetaljer för sten-, betong- och träaltan samt en robust vev. Poolskydden tillverkas vid beställning efter dina mått. Kontakta oss via e-post på support@poolcare.se med mått på din pool så återkommer vi med offert och pris inkl hemleverans.
  *
  *
  The price must be from 0 kr to 99 000 kr
  Free shipping

  Skräddarsydd Poolskydd Rib - Offert Efter Dina Mått

  Detta stiliga säkerhetsöverdrag är inte bara ett sätt att hålla poolen ren från smuts och löv; det är även en viktig säkerhetsåtgärd som förhindrar olyckor.
  Dess innovativa design med kraftiga aluminiumrör ger dubbla fördelar: en isolerande luftspalt som håller värmen bättre och minskar vattenavdunstningen.
  Själva installationen är barnlek tack vare en draglina och spännband, vilket gör det enkelt att dra ut, spänna och säkra överdraget.
  När du sedan vill öppna upp din glittrande pool, rullar du snabbt och smidigt ihop överdraget med den medföljande vevan.
  Poolskyddet inkluderar alla nödvändiga infästningsdetaljer för sten-, betong- och träaltan samt en robust vev.
  Upptäck enkelheten och tryggheten med Poolskydd Qubetech Rib – skyddet som lyfter din poolupplevelse till nya höjder.

  Med Poolskydd Rib, som finns i navyblått och silvergrått, kan du snabbt och enkelt förbättra din pools säkerhet och utseende.

  Leveranstiden för blått och silver är vanligtvis omgående.  Grått tar för närvarande 7-14 dagar.

  Kontakta oss via e-post på support@poolcare.se med mått på din pool så återkommer vi med offert och pris inkl hemleverans.

  Vid beställning, ange ditt OffertId och erhållet pris exkl moms. 


  OBS!
  Denna produkt skräddarsys vilket innebär begränsad ångerrätt enligt konsumentköplagen.