All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  Fri frakt på alla beställningar över 699 kr!
  Manufacturer: BWT

  BWT Poolrobot Cosmy 200

  11 800 kr
  12 500 kr
  BWT Poolrobot Cosmy 200 är en lätt och elegant poolrobot med 16m kabel, perfekt för pooler upp till 10m. Den undviker hinder, rengör effektivt alla ytor, och fångar små partiklar. Enkelt styrd via smartphone och anpassningsbar i flera färger.
  Product Files

  BWT Poolrobot Cosmy 200 kombinerar effektivitet med stil och elegans, perfekt för pooler upp till 10 meter med sin 16 meter långa kabel. Trots sin lätta och kompakta design är den utrustad med en avancerad algoritm som kan upptäcka och undvika hinder som stegar och poolöverdrag. Roboten identifierar väggar och kan antingen klättra för att rengöra dem eller automatiskt flytta sig för att rengöra andra områden. Med "Touch n Go"-systemet får den extra tid för ytrengöring och säkerställer kristallklart poolvatten.

  COSMY 200 fångar partiklar upp till 150 mikron i sin nätfilterkorg och kan samla över 800 g smutspartiklar per cykel. Dess energieffektiva design och tvåstegs planetväxel med dubbla drivmotorer hanterar effektivt smuts även på svåråtkomliga ställen. Roboten är lätt att hantera tack vare sin låga vikt och snabba dräneringssystem, vilket gör den användarvänlig och enkel att lyfta ur poolen.

  Med sin inbyggda teknik navigerar COSMY smidigt på alla ytor och klarar även branta områden. Roboten är enkel att styra via din smartphone med strömförsörjningssystemet "Jupiter", vilket möjliggör enkel på- och avstängning. Du kan också anpassa robotens utseende med olika färgkits för att matcha din poolmiljö eller personliga stil, vilket gör den till en flexibel och attraktiv tillägg till din poolrengöringsrutin.