All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  Fri frakt på alla beställningar över 699 kr!
  Manufacturer: BWT

  BWT Poolrobot P500 Led

  16 995 kr
  18 990 kr
  BWT Poolrobot P500 Led är en professionell poolrobot, idealisk för pooler upp till ca 12 m. För smidig hantering ingår caddy. Med sin 18 meter långa kabel och mekanisk svirvel minskar den risken för kabeltrassel. Enkelt användargränssnitt, toppåtkomliga filter och smart navigation garanterar snabb och effektiv rengöring. Upp till 3 års garanti.

  BWT Poolrobot P500 Led är utrustad med en 18 meter lång kabel, vilket gör den idealisk för privata pooler upp till ca 12m. Den har justerbara sugmunstycken för att enkelt klättra på alla poolväggar och är försedd med två transparenta filterkassetter med 4D-filter, vilket garanterar optimal rengöring av poolvattnet. En mekanisk svirvel minskar effektivt risken för kabeltrassel, en funktion som vanligtvis endast finns på professionella maskiner. Roboten rengör effektivt väggar, botten och vattenlinjen.

  BWT Poolrobot P500 Led är designad för enkel användning. Starta roboten med ett knapptryck, och med toppåtkomliga filterkassetter med praktiska handtag, kan du rengöra filtren utan att komma i kontakt med smuts. Det avancerade 'Smart Navigation'-systemet, som inkluderar ett gyroskop, optimerar rengöringsrutten för snabb och grundlig rengöring.

  Caddy ingår med Poolrobot P500 Led för enkel hantering. 

  Roboten levereras även med upp till tre års garanti. Registrering krävs på BWTs hemsida, och all nödvändig information för detta ingår i förpackningen.