All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  Manufacturer: Qubetech

  Skräddarsydd Geobubble solfolie - Offert Efter Dina Mått

  Upptäck GeoBubble Solfolie – framtidens poolskydd! Med sin unika teknologi minskar den avdunstningen med 98%, förlänger badsäsongen och reducerar uppvärmningskostnader. Den speciella bubblans design ökar livslängden med 25%, vilket gör din poolupplevelse varmare, mer hållbar och kostnadseffektiv. Idealisk för en miljövänlig poolvård. Kontakta oss via e-post på support@poolcare.se med mått på din pool så återkommer vi med offert och pris inkl hemleverans.
  *
  The price must be from 0 kr to 99 999 kr
  Free shipping

  Skräddarsydd Geobubble solfolie - Offert Efter Dina Mått

  Maximera din poolupplevelse med GeoBubble Solfolie – den framtida standarden för poolskydd.

  Tack vare den banbrytande GeoBubble-teknologin, erbjuder vår solfolie överlägsen hållbarhet och effektivitet, förläng din badsäsong och minska uppvärmningskostnaderna avsevärt.
  GeoBubble's unika design minimerar avdunstning med upp till 98%, samtidigt som den effektivt fångar och behåller solvärmen.

  Den blåa solfolien, på 400 mikron, glider smidigt över vattenytan och är enkel att hantera både vid påläggning och borttagning. Den minskar inte bara klorbehovet och begränsar värmeförlust, utan förhindrar också avdunstning samtidigt som den tillåter solens värme att effektivt värma upp poolvattnet.

  Detta resulterar inte bara i en varmare pool utan också i betydande besparingar på både uppvärmningskostnader och kemikalieförbrukning.
  Tillverkad av halvtransparent polyetenplast, låter vår solfolie ljus passera genom, vilket bidrar till en naturlig och behaglig poolmiljö.
  Den revolutionerande bubblans form, utvecklad i samarbete med ledande universitet, säkerställer en 25% längre livslängd jämfört med traditionella folier. Välj GeoBubble Solfolie för en hållbar, kostnadseffektiv och miljövänlig poolupplevelse.

  Kontakta oss för anpassade storlekar och upptäck skillnaden redan idag!

  Kontakta oss via e-post på support@poolcare.se med mått på din pool så återkommer vi med offert och pris inkl hemleverans.

  Vid beställning, ange ditt OffertId och erhållet pris exkl moms. 

  OBS!
  Denna produkt skräddarsys vilket innebär begränsad ångerrätt enligt konsumentköplagen.