All Categories
  Featured products

  SpaCare Startpaket

  1,096 kr 1,219 kr
  SPACARE STARTPAKET innehåller alla de produkter man använder till första driftstart av ett spabad utomhus eller vid byte av vatten i spabadet.

  SpaCare SwimSpa Startpaket

  1,615 kr
  Med ett SpaCare SwimSpa Startpaket har du allt du behöver för kemi för din SwimSpa. När du förvärvar en SwimSpa, blir du den lyckliga ägaren till mer hälsa och livskvalitet, men det är också lite rengöring och underhåll involverat.

  SpaCare Underhållspaket

  1,165 kr
  SPACARE UNDERHÅLLSPAKET innehåller alla de produkter man använder till underhåll av ditt spabad, både på insidan och utsidan samt av filter och det dolda rörsystemet.

  SpaCare Bath & Shower Gel

  130 kr 145 kr
  Lyxigt kroppsschampo med uppfriskande grapefrukt gör badet till en upplevelse.

  SpaCare Clean & Polish kit

  418 kr 465 kr
  SpaCare Clean & Polish kit innehåller allt du behöver för att spabadet ska glänsa och se ut som nytt igen !

  SpaCare SpaClean Spray

  155 kr
  En super produkt som effektivt löser upp hårt sittande smuts längs med vattenlinjen , väggar och andra ytor på ditt spabad

  SpaCare Biofilm Cleaner - New Formula

  325 kr
  SpaCare Biofilm Cleaner används för att rengöra spabadets rörsystem. Det finns över 100 meter slangar och rör i ett modernt spabad för utomhusbruk. Hålls inte dessa slangar rena från biofilmer och bakterier är det inte möjligt att upprätthålla en tillfredsställande vattenkvalitet i spabadet. SpaCare Biofilm Cleaner är en flytande skurborste, som effektivt tar bort bakteriehaltiga biofilmer från spabadets rörledningar.

  SpaCare Filter Cleaner

  From 129 kr
  Rengör spafiltret med SpaCare Filter Cleaner
  banner
  Filters
  Preferences
  Search

  Pågående kampanjer

  Loading...