Alla kategorier
  Filter
  Preferenser
  Sök
  Tillverkare: SpaCare

  Brom/Klor doseringsflottör för 20gr tabletter

  50 kr
  55 kr
  Doseringsflottör för 20grams klor eller brom tabletter och fungerar som hållare för våra SpaCare Tab Twenty och SpaCare Bromin Tabs.
  Tillverkarens artikelnr: 502010809
  EAN: 4047778521807
  Lagerstatus: I lager

  Mini Tabletthållare (doseringsflottör)

  Mini Tablethållare som passar 20 gram tabletter och fungerar som hållare för våra SpaCare Tab Twenty och SpaCare Bromin Tabs
  En doseringsflottör används som ett alternativ till en klordispenser.

  Kunder som köpte denna köpte också

  SpaCare Sunwac 12 - väldoftande klortabletter till större spabad

  289 kr 389 kr
  SunWac 12-tabletterna är Skandinaviens mest sålda spabadsprodukt, och är storebror till SunWac 9. Med SunWac 12 får du rent och välluktande vatten i ditt spabad. Produkten har ett tillsatt organiskt egyptiskt mintextrakt, som ger vattnet en härlig, avslappnande doft, samtidigt som klorinnehållet i tabletten säkerställer att du badar i rent vatten.

  SpaCare Bright & Clear - flytande flockningsmedel för klart vatten

  119 kr 179 kr
  SpaCare Bright & Clear är ett flytande flockningsmedel som får små partiklar i vattnet att samlas, så att det blir lättare för filtret att ta bort dem.

  SpaCare Biofilm Cleaner - effektivaste produkten för rörsystemet

  369 kr
  SpaCare Biofilm Cleaner används för att rengöra spabadets rörsystem. Det finns över 100 meter slangar och rör i ett modernt spabad för utomhusbruk. Hålls inte dessa slangar rena från biofilmer och bakterier är det inte möjligt att upprätthålla en tillfredsställande vattenkvalitet i spabadet. SpaCare Biofilm Cleaner är en flytande skurborste, som effektivt tar bort bakteriehaltiga biofilmer från spabadets rörledningar.

  SpaCare Tab Twenty 1kg - Långsamma 20gram Klortabletter

  289 kr
  SpaCare Tab Twenty är långsamt lösliga 20 grams multipuckar, som innehåller klor, flockningsmedel, algmedel och pH-stabiliserare.