All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  Manufacturer: SpaCare

  Brom/Klor doseringsflottör för 20gr tabletter

  50 kr
  55 kr
  Doseringsflottör för 20grams klor eller brom tabletter och fungerar som hållare för våra SpaCare Tab Twenty och SpaCare Bromin Tabs.
  Manufacturer part number: 502010809
  GTIN: 4047778521807
  Availability: In stock

  Mini Tabletthållare (doseringsflottör)

  Mini Tablethållare som passar 20 gram tabletter och fungerar som hållare för våra SpaCare Tab Twenty och SpaCare Bromin Tabs
  En doseringsflottör används som ett alternativ till en klordispenser.

  Customers who bought this item also bought

  SpaCare Sunwac 12 - väldoftande klortabletter till större spabad

  From 269 kr
  SunWac 12-tabletterna är Skandinaviens mest sålda spabadsprodukt, och är storebror till SunWac 9. Med SunWac 12 får du rent och välluktande vatten i ditt spabad. Produkten har ett tillsatt organiskt egyptiskt mintextrakt, som ger vattnet en härlig, avslappnande doft, samtidigt som klorinnehållet i tabletten säkerställer att du badar i rent vatten.

  SpaCare Bright & Clear - flytande flockningsmedel för klart vatten

  From 99 kr
  SpaCare Bright & Clear är ett flytande flockningsmedel som får små partiklar i vattnet att samlas, så att det blir lättare för filtret att ta bort dem.

  SpaCare Biofilm Cleaner - effektivaste produkten för rörsystemet

  From 310 kr
  SpaCare Biofilm Cleaner används för att rengöra spabadets rörsystem. Det finns över 100 meter slangar och rör i ett modernt spabad för utomhusbruk. Hålls inte dessa slangar rena från biofilmer och bakterier är det inte möjligt att upprätthålla en tillfredsställande vattenkvalitet i spabadet. SpaCare Biofilm Cleaner är en flytande skurborste, som effektivt tar bort bakteriehaltiga biofilmer från spabadets rörledningar.

  SpaCare Tab Twenty 1kg - Långsamma 20gram Klortabletter

  From 275 kr
  SpaCare Tab Twenty är långsamt lösliga 20 grams multipuckar, som innehåller klor, flockningsmedel, algmedel och pH-stabiliserare.