Alla kategorier
  Filter
  Preferenser
  Sök

  Ursäkta - den här produkten är inte längre tillgänglig.

  Tillverkare: Delphin

  Delphin Poolrent (alkalisk)

  76 kr
  119 kr
  Lagerrensning. Kan vara korta datum men helt OK att använda. Används för grundrengöring och underhåll av bassängens väggar och övriga ytor.
  Tillverkarens artikelnr: 31838000
  Lagerstatus: 1 i lager

  Används för grundrengöring och underhåll av bassängens väggar och övriga ytor.

  Specifikationer
  Filtrera efter typ av Underhållsprodukt
  Farligt godsLQ
  Kunder som köpte denna köpte också

  SpaCare Biofilm Cleaner - effektivaste produkten för rörsystemet

  349 kr
  SpaCare Biofilm Cleaner används för att rengöra spabadets rörsystem. Det finns över 100 meter slangar och rör i ett modernt spabad för utomhusbruk. Hålls inte dessa slangar rena från biofilmer och bakterier är det inte möjligt att upprätthålla en tillfredsställande vattenkvalitet i spabadet. SpaCare Biofilm Cleaner är en flytande skurborste, som effektivt tar bort bakteriehaltiga biofilmer från spabadets rörledningar.

  Spafilter Magnum RD50M (SC706) L33,8ø12,5cm

  375 kr
  Magnumfilter som är 33,8 cm långt och har en ytterdiameter på 12,5 cm. Antimikrobiell filtermedia: Reemay med Microban. Samma filter som SC704 men med dubbelt så mycket filtermedia.

  SpaCare Clean & Polish kit - Underhållspaket. Ytrengöring & polering

  490 kr
  SpaCare Clean & Polish Kit innehåller SpaCare Cleansing Cream, SpaCare Beauty Polish, en mikrofiberduk och en svamp. SpaCare Clean & Polish kit innehåller allt du behöver för att spabadet ska glänsa och se ut som nytt igen !

  SpaCare Filter Cleaner - effektiv rengöring av filtret

  119 kr
  Filtret i ditt spabad samlar upp många typer av smuts när spabadet används. Smutsen lägger sig som en beläggning på filtret som till sist inte längre kan rengöra vattnet. SpaCare Filter Cleaner rengör filterpatronerna i spabad utomhus.